LOGIN TWIZZIT      |      CONTACT

 

 

 

 

ZWEMSCHOOL

 

 

 

 

 

ZWEMMEN

 

 

 

WATERPOLO

 

 

 

DAILY FIT

 

 

 

ATHENA

 

 

 

UITPAS +

KANSENTARIEF

                                                                        

Club Nieuws

Dat de ROSC waterpolo een drukke periode achter de rug heeft was al duidelijk met enkele mooie transfers maar ook met de aanstelling van Reinder Vandersteene als keeperstrainer. Desondanks blijft de club verder werken aan de uitbouw en met het aantrekken van Wouter Fontaine als scheidsrechter willen we ook zo iets meer op het voorplan komen. Wouter was vroeger actief speler binnen de ROSC en zal nu onze club vertegenwoordigen als nationale scheidsrechter. We hadden een gesprek met Wouter.

Hoe ben je in de waterpolo sport terechtgekomen?

Na een korte periode in het competitiezwemmen ben ik rond mijn 15e beginnen spelen bij BZK waar ik vrij snel mijn draai kon vinden.

Met Brugge kon ik zo de promotie maken van derde tot eerste klasse. Dit verhaal was echter van korte duur want na degradatie het jaar erop zijn er enkele spelers gestopt en konden we geen vuist meer maken.

Toen heb je de overstap naar Oostende gemaakt ?

Dat klopt, we spreken over het jaar 2000 en ROSC was net kampioen geworden in derde klasse.

Hoe is deze overstap verlopen ?

Dit blijft tot op heden de beste beslissing die ik ooit kon nemen want de 5 seizoenen die volgden waren de beste seizoenen uit mijn carrière. Als nieuweling in tweede klasse speelden we dat jaar onmiddellijk kampioen. Na wat zoeken in het begin kon ik me opwerpen als een basisspeler binnen het team.

Ik heb er 5 prachtige jaren mogen beleven met enkel sportieve hoogtepunten.

Na een actieve waterpolo carrière heb je de overstap gemaakt van speler naar scheidsrechter, hoe verliep dat?

Toen de afstand naar Oostende niet meer te combineren viel met het werk heb ik nog enkele jaren in RZV gespeeld tot ik in 2008 de zwembroek aan de haak heb gehangen. In 2009 ben ik dan scheidsrechter geworden en dit seizoen maak ik terug de overstap naar ROSC.

Ik hoop er als scheidsrechter mooie jaren te beleven en mee te groeien met het jonge team die me altijd nauw aan het hart is gebleven.

 

 

Gezien de stijgende corona dreiging binnen Oostende zien wij ons genoodzaakt om de instapdag te annuleren.

Leden die hun lidmaatschap met "uitpas kansentarief" willen verlengen kunnen via de "uitpasknop kansentarief" op onze site hun aanvraag tot verlenging doen.

link: uitpas kansentarief knop

Vermeld duidelijk dat het om een verlenging gaat en voer jullie uitpas kansentarief nummer in.

Beste leden, ouders en trainers,

Vanaf 29 juli is het nieuw Ministerieel besluit met verscherpte maatregelen van kracht om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Als sportclub betekent dit dat we de aanwezigheden op clubactiviteiten moeten bijhouden, dit in functie van een eventueel contactonderzoek.

Mogen we daarom vragen om zeker jullie aan- of afwezigheid te blijven bevestigen via twizzit. 

Met vriendelijke groeten,

bestuur ROSC

 

De Oostendse Zwemschool biedt zowel watergewenning voor de allerkleinsten onder ons als zwemlessen aan voor kinderen vanaf 5 jaar.  Beiden met als doel om kwalitatief hoogstaande lessen aan te bieden, conform de nieuwe leerlijn zwemmen i.s.m. ISB, Vlaamse zwemfederatie en de Vlaamse overheid

Een lessenreeks bestaat uit 12 lessen en wordt georganiseerd door ROSC zwemclub Oostende.

 

Klik hier voor meer info!

De ROSC is een zwemclub voor iedereen. Kinderen en volwassenen kunnen in onze club terecht voor zowel recreatief als competitief zwemmen. De minimum vereiste om aan te sluiten bij onze zwemclub is dat je minimum 25 meter kan zwemmen. Indien je dit nog niet lukt, dan kan je altijd aansluiten bij onze zwemlessen en van daar doorstromen naar de zwemclub!

 

Klik hier voor meer info!

Bent u op zoek naar een sport met net dat tikkeltje meer?
Geen schrik van water?
Zin om wat aan de conditie en gezondheid te werken en dat in teamverband?

Dan is waterpolo zeker iets voor u! Hier vindt u alle info nodig heeft om die eerste stap te zetten.

Jaarlijks gaan wij ook op zoek naar nieuwe toekomstige spelers en speelsters. Is er iemand in uw omgeving die graag sport, die kan zwemmen en geen schrik heeft om eens van een echte en avontuurlijke sport te proeven, aarzel dan niet om hem/haar aan te sporen!

Wil je meer weten of wil je inschrijven klik dan hieronder!

 

Klik hier voor meer info!

Naast het zwemmen en waterpolo, kan je bij onze club ook nog terecht voor een uitgebreid aanbod aan andere recreatieve sporten.

Wij voorzien wekelijks groepslessen voor Aquagym, Aquazumba, Spinning voor beginners en Total Body Workout.

Ons aanbod bestaat uit verschillende formules en kan je allemaal terug vinden door hieronder te klikken.

 

Klik hier voor meer info!

Activiteiten

© 2019, website powered by Twizzit.com