LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

 

 

 

Op zaterdag stond er voor de heren een moeilijke verplaatsing op de agenda te Calypso. In het piepklein badje te Watermaal-Bosvoorde moesten de heren strijden voor 3 belangrijke punten op verplaatsing en om in het zog te blijven van leider Leuven. Een klein zwembad met amper 20m speelveld is niet de ideale omgeving voor onze jonge garde. In tegenstelling tot enkele van onze oude rotten die het niet erg vinden om met een kleine inspanning grote prestaties neer te zetten. 

 

Op zaterdag moesten onze heren de topper spelen tegen Leuven. Beide ploegen staan bovenaan het klassement maar Oostende heeft wel een match meer gespeeld. We konden dus een goede zaak doen in het klassement bij winst.

Maar op het moment dat we op onze top moesten zijn speelden we echter onze zwakste match van het jaar. Niets lukte en de ene man meer na de andere verliep zonder overtuiging. Ook aanvallend was de inspiratie ver te zoeken.

 

Op zaterdagavond mochten de heren de terugronde op gang spelen in een traditionele derby tegen de buren van Brugge. Twee ploegen die van jeugdwerking een prioriteit maken.

Op zaterdag hebben onze heren de heenronde in stijl afgesloten met een puike overwinning tegen een stug Mons. We behouden zo een ongeslagen thuisreputatie maar blijven ook bovenaan het klassement staan samen met Antwerpen en Leuven.

 

© 2019, website powered by Twizzit.com